Wednesday, 2 March 2011

2011 March 02

Today adalah ary yg sgt memenatkn.. Maklom lh dri Gombak-Bangsar..Dri Bangsar-Shah Alam.. Dri Shah Alam-Klang.. Dri Klang-Bangsar Dan finally dri Bangsar terpakse Berpatah balik ke Klang.. Sume nye dlm 1mlm.. Non-Stop!! Kerja giler kn..

Critenye bermule mcm ni :::::

Pkol 8 mlam aku kol adam ty sama ade ary ni nk jmpe atu x.. Then adam Kata jmpe.. Cz dye nk bwak aku g dinner kt Shah Alam.. Special kata nye.. Hurrrmm.. Aku pon ikot kn aje.. Smpai2 jer restoran 2 kami pon lepak2 makan d'situ dlm 1jam lebih.. After makan aku pon g ar gerak g umah akak aku kt Klang.. Lg 10minit nk smpai Klang,,tpon aku bnyi.. (1 New Massage from My Sis) Aku bukak then read out..Akak aku soh dtg after pkol 1 AM plak.. Adeh..!! Haty aku mmg dh mmbara2 marah ni... Ade lg 2Jam,,aku nk lepak mane plak ngn adam an..?kawasan Klang kn sume nyer gelap gelita.. So x mgkn Aku nk dok berdua jer dlm kete an..?Nahas nty..Bhaye.. Dlm keadaan yg mcm 2 dgn perasaan aku yg ngh marah..Aku pon soh adam pusing blik antar aku blik umah.. X jd nk tdo umah akak aku.. Then After Setengah jalan aku OFF hp aku sbb terlalu BENGANG kn..! So sesampai nye aku kt Sunway aku ty adam,,perlu ker aku patah balik ke umah akak aku..?? sbb aku x nk akak aku sorg ni ngajuk.. Sbb klu dye ngajuk mmg makan ary baru nk bertegur ngn aku.. Then adam pon bg respond yg agak baik.. Adam soh aku stay kt umah akak aku.. Then aku pon Accept advise n Suggestion dri adam 2..  On my way ke umah akak aku,,aku ade ar gk try contact akak aku.. Aku kol dye x angkt,,AKu msg x reply(Ngajuk ar 2 konon nye an)Bahahaha =) smpai ar aku msg kata "aku OTW,,barulh dye Jawab fon.." Byang kn klu aku x patah balik g umah dye,, mmg dye x akn bercakap ngn aku lh jwab nye an.. Hehehe =) Kn kak an..?? Hehehe....
Tp i feel sory 2 En Muhamad Tahir... Sayang maaf kn bby yer.. Bby Thu syg msty penat kn.. Im so sorry syg sbb dh pon melibat kn syg... Sbagai tebus rase bersalah bby,,esk bby blanjer syg tgk wayang+dinner k syg ku..?? Jgn marah2 yer syg... I LOVE U SO MUCH SAYANG..!!!

No comments:

Post a Comment